Sla nu gratis uw slag bij ABC

21 januari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Altijd al een balletje willen slaan zonder verplichtingen? U kunt nu bij de Ambachtse Badminton Club uw slag slaan. Dat kan op iedere donderdagavond van 20:00 tot 22:30 aan de Hoge Kade 60 in ons dorp. Als u meer ervaring hebt, kunt u direct aan de slag, maar als u eerst liever tips en uitleg wil krijgen, is dat uiteraard ook mogelijk. Het enige dat u zelf mee moet nemen, is sportkleding en zaalschoenen. De racket kunt u kosteloos lenen van ABC.

Tijdens deze avonden kunt u het nuttige met het aangename combineren; u kunt dus zowel recreatief als competitief spelen op elk niveau. Voor meer informatie kunt u naar: www.ambachtsebc.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.