In de ban van het betoverende boek

23 januari 2009
In de ban van het betoverende boek

HENDRIK IDO AMBACHT - Hedenmorgen, vrijdag 23 januari, was onze burgemeester, dhr. H. H. Jonker te gast op basisschool "De Dukdalf." Op deze school las hij een stuk voor uit het boek "Anton kan toveren." De kinderen luisterden ademloos en spoedig bleek dat ook dhr. Jonker over betoverende gaven beschikt. Zo wist onze burgemeester een zacht, rood balletje in een kinderhand op goochelachtige wijze te vermenigvuldigen. Na een groepsfoto was het voorlezen ten einde en hervatte men de orde van de dag.  

Foto's: Jan-Willem Schneider

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.