Geen vergunning

23 januari 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Agenten hebben uiteindelijk zes mannen aangehouden omdat ze probeerden tekeningen te verkopen zonder vergunning. Bij de politie kwamen op donderdagavond 22 januari 2009 diverse meldingen binnen uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Bij bewoners kwamen personen aan de deur die zich voorstelden als studenten en tekeningen te koop aanboden. Al snel vonden politiemensen twee personen bij de Hopklaver. Ze hielden de twee aan voor venten zonder vergunning.

Na verder onderzoek vonden de agenten nog vier mannen. Ze waren 21 (2x), 22 (2x) en 23 jaar en kwamen uit Israël. De vreemdelingendienst stelt een ook een onderzoek in. In ieder geval een van de zes had een verlopen paspoort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.