Bridgeclub 't Ambacht organiseert jaarlijkse 'de Grave' drive

29 januari 2009
Bridgeclub 't Ambacht organiseert jaarlijkse 'de Grave' drive

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 7 maart a.s. organiseert  Bridgeclub 't Ambacht haar jaarlijkse 'de Grave' drive in Cascade. Aanvang 13.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt  €12,50 per paar, te voldoen op postrekening nr. 1666409 t.n.v. Bridgeclub 't Ambacht.  Indeling naar sterkte.

De vermoedelijk sterkste 26 paren spelen top-integraal in één lijn. Daarnaast nog maximaal 7 lijnen van 12  tot en met 16 deelnemers. Prijzen : Wisselbokaal voor de Kampioenen en de Ambacht-650-Bokaal voor het hoogst eindigende paar van BC 't Ambacht qua percentage.   

Vooraanmelding bij dhr. K. v. Dijke tel. 078 - 681 54 07 of bij dhr. B.v.d. Jagt tel. 078 - 681 58 86 of per email naar: bc.ambacht@wanadoo.nl. Inschrijving sluit  3 maart of zoveel eerder als het maximale aantal paren van 124 is bereikt. Tot op heden hebben reeds 118 paren zich laten inschrijven, dus het deelnemersveld is bijna vol.

Update 11 februari 2009: De drive is inmiddels volgeboekt. Er kunnen alleen nog paren op de wachtlijst geplaatst worden. Hiervoor kan men zich melden bij dhr. Krijn van Dijke, tel. 078 - 681 54 07.

Meer informatie: www.nbbportal.nl/16007

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.