IJsbaan in Sandelingenpark bijna schaatsklaar

12 februari 2009
IJsbaan in Sandelingenpark bijna schaatsklaar

HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdag 11 februari is de ijsbaan op de Sandelingen opgespoten met water met hulp van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Volgens de huidige weersvoorspellingen houdt de vorst nog even aan, zodat er een grote kans is dat er aanstaande maandag al geschaatst kan worden! Ondertussen is de ijsclub in oprichting, zodat voor dit soort activiteiten een officieel kader mogelijk wordt gemaakt.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.