IFC wint zonder te spelen 1e periode

02 maart 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - De vele malen uitgestelde wedstrijd in het kader van de 1e (!) periode tussen RKDVC en Vlissingen is op zondag 1 maart eindelijk afgewerkt en voor IFC zeer gunstig (volgens sommige kenners te verwachten) in een gelijkspel geëindigd: 2-2.

Hierdoor is IFC zonder zelf te spelen winnaar van de 1e periode geworden.
De nacompetitie is dus gegarandeerd, maar zeker zo belangrijk: koploper Vlissingen voelt nu weer de hete adem van EBOH en IFC in de nek en een spannend slot van de competitie lijkt aanstaande.

Zeer belangrijk wordt de ontmoeting tussen Vlissingen en EBOH op 22 maart aanstaande.
 
Proficiat aan Ron Tempelaar en zijn spelers!
 
Dinsdag a.s. om 20.00 uur speelt IFC thuis een oefenwedstrijd tegen Unitas.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.