Fietser gewond

06 maart 2009

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Bij een ongeval donderdagochtend 5 maart 2009 op de kruising van de Hoge Kade en de Schildmanstraat in Hendrik-Ido-Ambacht is een 61-jarige vrouw uit Ridderkerk gewond geraakt. De vrouw reed op haar fiets de kruising op vanuit de Hoge Kade en was in de veronderstelling dat de Schildmanstraat was afgesloten. Dat was niet het geval en de vrouw werd geraakt door een personenauto die uit de Schildmanstraat kwam. De vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en heeft mogelijk een gebroken been.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.