Joke Jansen en Elly Bakker winnen bridgedrive 't Ambacht

09 maart 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag vond in Cascade weer de jaarlijkse 'de Grave drive' plaats georganiseerd door Bridgeclub 't Ambacht. Het was weer een geslaagd evenement, mede doordat een recordaantal deelnemers zich had aangemeld en mede door de vele mooie prijzen,die beschikbaar waren gesteld.

Glorieuze winnaars werden de dames Joke Jansen en Elly Bakker, die in de hoogste A-lijn alle bridgecracks met 62,5% op grote achterstand zetten en deze middag een klasse apart waren. In de B-lijn waren de dames Riet v.d. Meer & Riet Groeneveld met 60,1% de besten, in de C-lijn waren dat de dames Hennie Keur & Willemien Dingemans met 59.3%, in de D-lijn waren Ad Hoppener & Chantal Kolk met 64.5% de eersten, zij konden de Ambacht bokaal in ontvangst nemen,  in de E-lijn waren Thea Isenia & Heleen de Heer met 65,7% nummer één, in de F-lijn Henk Hoenderop & Reiny Dijk met 55,9%, in de G-lijn Cokky Harmes & Joke Pompen met 60,7%, in de H-lijn Ruud Alsemgeest & Loes Sint Nicolaas met 61,3% en tenslotte konden in de I-lijn de dames Ada Teeuwen & Annie de Lange met 66,9% met veel plezier de tocht naar de prijzentafel maken. Ook konden nog zo'n andere 35 paren een mooie prijs in ontvangst nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.