IFC haakt af in titelstrijd

16 maart 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Het begint er steeds meer op te lijken dat IFC na het behalen van de eerste periode in de 2e klasse E niet meer kan winnen, zo ook vanmiddag op Sportpark Schildman.

IFC dat net als vorige week tegen Vlijmense boys zeer slap begon en meer moeite had om in hun eigen spel te komen, creëerde weinig kansen en moest toestaan dat RKDVC gedurende de eerste 20 minuten de wedstrijd bepaalde. Deze eerste helft was voor menig bezoeker saai met weinig kansen, geen spannende momenten en een redelijk goed fluitende scheidsrechter.

Beide ploegen hadden er na 46 minuten vrede mee om met een 0 -0 tussenstand en twee gele kaarten, waaronder een voor IFC en een voor de bezoekers de rust in te gaan. IFC begon gelijk na de theepauze veel agressiever en het leek of coach Ron Tempelaar zijn 11 spelers gedurende de pauze heeft uitgelegd hoe zij deze Brabantse ploeg moesten aanpakken om de drie punten als nog in Hendrik Ido Ambacht te behouden.

In de 55e minuut werd Marcel Dijkstra alleen voor de keeper gezet en met een goede aanname en een beheerste afwerking bracht hij IFC op een 1 – 0 voorsprong. Helaas voor de Ambachters duurde de vreugde niet lang want na zes minuten wist RKDVC uit een corner de gelijkmaker te scoren. Gedurende de tweede helft waren er nog wat kansen voor beide partijen maar verder dan een 1 - 1 eindstand kwam het niet. Scheidsrechter Voogd vond het na ruim 97 minuten genoeg en floot voor het einde van deze wedstrijd.

IFC dat wederom geen wedstrijd wist te winnen, kan zich nu gezien de uitslagen en de stand na vandaag gaan opmaken voor de nacompetitie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.