KNVB organiseert keepersclinic bij IFC

19 maart 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdag 8 april organiseert de KNVB een keepersclinic voor keepers van de E en D pupillen en de C junioren van verenigingen uit de gehele regio Dordrecht. De clinic wordt gegeven bij VV IFC van 19.00 uur tot 20.45 uur. Keepers die deel willen nemen aan deze clinic dienen om 18.15 uur aanwezig te zijn. Je hoeft je van te voren niet aan te melden, maar kunt op deze avond zelf rechtstreek naar VV IFC toe gaan.

De leiding is in handen van de keeperstrainer van District Zuid I van de KNVB, Leo Bertens, die zal worden geassisteerd door een aantal bekende keepers en keeperstrainers uit de regio Dordrecht. Onder meer Wout van Driel (Feijenoord jeugd), Peter Stam (selectietrainer keepers Pelikaan), Wim Berends (ASWH), Karsten van de Velde (Keeper 1e elftal van IFC) zullen trainingsvormen verzorgen.

Het belooft een fantastische avond te worden waar verschillende technieken van het keepersvak aan bod zullen komen. In tegenstelling tot diverse commerciële activiteiten op dit gebied, is deelname bij de KNVB geheel gratis. Ouders, keepertrainers, jeugdcoördinatoren van verenigingen zijn ook van harte welkom op deze avond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.