Selectie IFC voor volgend seizoen verder uitgebreid

23 maart 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Suleiman v.d. Straaten, 23 jaar, middenvelder, speelt volgend seizoen voor IFC. Hij is gevormd bij DFC, speelde daarna voor  Heerjansdam en is nu actief bij EBOH. Hij kan op alle posities op het middenveld uit de voeten.
 
Michael Slingerland, 19 jaar, spits, wordt bij IFC herenigd met zijn broer Danny, die dit seizoen de overstap heeft gemaakt. Opgegroeid bij buurman ASWH, nu als 1e jaars senior actief in de 2e selectie van de wit-zwarte brigade. Talentvol, gedreven, gemakkkelijk scorend en gebrand op een goed seizoen onder de ervaren trainer Robert Verbeek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.