Verdachte van poging autoinbraak aangehouden.

24 maart 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 22-jarige man uit Rotterdam is op 24 maart op de Hendrik Ydenweg aangehouden.

Een getuige had gezien dat iemand zich verdacht gedroeg bij een bestelbus die bij de Weteringsingel geparkeerd stond. Agenten gingen op onderzoek uit en troffen de Rotterdammer in de omgeving aan. Hij voldeed aan het signalement en had een schroevendraaier bij zich. In zijn auto trof de politie gereedschap en diverse cilindersloten aan, die mogelijk zijn weggenomen bij andere auto-inbraken. Van de bestelbus op de Weteringsingel was het cilinderslot aan de achterzijde weggebroken. De eigenaar heeft aangifte gedaan. De man is voor verhoor ingesloten en de politie zet het onderzoek naar hem voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.