Ongevallen

30 maart 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Op de rijksweg A16 zijn op zaterdag 28 maart 2009 rond 02.50 uur twee ongevallen gebeurd. De ongevallen hebben niets met elkaar te maken. Ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht botste een 50-jarige autobestuurder uit Noordwijkerhout met zijn voertuig tegen een andere auto. Deze auto raakte zwaar beschadigd. Gezien de snelheid wilde het ambulancepersoneel de drie inzittenden voor onderzoek meenemen naar het ziekenhuis.

De 29-jarige bestuurder uit Rotterdam had wel last van zijn rug maar wilde niet mee naar het ziekenhuis. De andere twee inzitten zijn een nacht ter observatie opgenomen. Op de rijksweg bij Zwijndrecht reed een 24-jarige man uit Utrecht met zijn auto de vangrail in. Hij had ook pijn in zijn nek en daarom bracht de ambulance hem naar het ziekenhuis.

Op de Hendrik Ydenweg in Hendrik-Ido-Ambacht gebeurde op zaterdagmorgen 28 maart 2009 rond 11.15 uur een eenzijdig ongeval. Wat er precies misging is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk raakte een auto uit een bocht en kwam tot stilstand schuin halverwege een talud. De 43-jarige bestuurster uit Rotterdam zat nog in haar auto.

Brandweerlieden zorgden ervoor dat de auto niet verder kon zakken. Hierna trokken zij de auto naar boven. De vrouw had last van haar nek. Een ambulance bracht het slachtoffer voor verder onderzoek en behandeling naar het ziekenhuis in Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.