Man krijgt anker tegen rug

08 april 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 49-jarige man uit Spijkenisse is op dinsdagmiddag 7 april gewond geraakt toen hij op een scheepswerf aan de Nieuwe Bosweg geraakt werd door een anker. Hij was daar samen met een andere medewerker bezig met de lier van het anker toen het naar beneden kwam vallen. De man werd geraakt tegen zijn rug en kwam ten val waardoor hij eveneens een hoofdwond opliep.

Hij werd opgenomen in het Dordwijck ziekenhuis in Dordrecht. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar het incident. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.