IFC en Ron Tempelaar per direct uit elkaar

20 april 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Het IFC-bestuur heeft op zondag 19 april het besluit genomen om met directe ingang afscheid te nemen van hoofdtrainer Ron Tempelaar.

De chemie tussen trainer-spelers-bestuur is er naar de mening van het bestuur in onvoldoende mate om een succesvol slot van de competitie en met name een kansrijke deelname aan de nacompetitie te kunnen garanderen. Zonder uitspraken te doen over de schuldvraag, is het duidelijk zijn dat het bestuur een andere afloop van de samenwerking met Tempelaar had gewenst.

Ab van  Oorschot neemt (tijdelijk) de functie van hoofdtrainer over.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.