Aanrijding motor en personenauto

01 mei 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdagmorgen 29 april heeft op de Veersedijk een ongeval plaatsgevonden tussen een 51-jarige motorrijder uit Zwijndrecht en een 26-jarige bestuurder van een bestelauto uit Hendrik-Ido-Ambacht.

De autobestuurder reed op de Onderdijk en wilde stapvoets het Noordeinde op rijden waarbij de man de motorrijder over het hoofd zag. De motorrijder belandde in het weiland en liep een aantal botbreuken aan zijn been op. De bestuurder van de personenauto liep naast grote schrik geen verwondingen op. De politie onderzoekt het incident.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.