Van bromfiets gevallen

06 mei 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 15-jarig meisje uit Zwijndrecht is gewond geraakt nadat zij van een bromfiets viel. Dit gebeurde op dinsdagmiddag 5 mei 2009 omstreeks 17.30 uur op de Nijverheidsweg. Het meisje zat achter op de bromfiets bij een 16-jarige jongen uit Rotterdam. In een bocht gleed de achterzijde van de bromfiets weg vermoedelijk doordat de bestuurder de gladde witte wegbelijning raakte.  Doordat de bromfiets ging slingeren viel het meisje van de bromfiets af met haar rug op de straat. Ze is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.