Keukenbrand

07 mei 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - In een woning aan de Van Assendelftgaarde heeft woensdagavond 6 mei een brand gewoed in de keuken. Omwonenden wisten de brand te blussen. De brandweer kwam wel ter plaatse om de woning goed door te luchten. De 64-jarige bewoner had een pannetje met frikadellen op het vuur staan welke vlam had gevat. De woning liep roetschade op. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.