Koninklijke Onderscheiding voor Alexander Oeij

09 mei 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Op vrijdag 8 mei 2009 reikte burgemeester H. Jonker een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Alexander Oeij. Dit gebeurde in de brandweerkazerne tijdens het jaarlijkse brandweerdiner.

De heer Oeij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, omdat hij zich 29 jaar (sinds februari 1980) heeft ingezet voor de vrijwillige brandweer. Op 8 mei nam hij afscheid van de brandweer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.