Dames ASWH winnen Fairplay cup op toernooi bij IFC

18 mei 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Donderdagavond 7 mei zouden de dames aan moeten treden om een vriendschappelijke wedstrijd tegen RVVH te spelen, deze keer op een heel veld. Helaas RVVH melde zich op het laatste moment af omdat men niet genoeg dames bij elkaar kon krijgen. De teleurstelling was groot want er staat niet veel meer op het programma van de dames en het behaalde kampioenschap smaakt zeker naar meer.

Dezelfde avond belde IFC of het meidenteam zaterdag 9 mei een opengevallen plaats op het Talamini Girls Tournament wilde invullen. Met wat rondmailen, msm-en, bellen was dat in 1 uur geregeld en de deelname was geregeld. Aangevuld met de nieuwe leden Lou-Anne en Fleur en de bij de jongens voetballende Lyanca en Mandy waren de meiden o.l.v. Rob (en John als vlaggenist) helemaal compleet. Het is dan wel even wennen als je op een heel veld moet spelen en dan ook nog rekening houden met buitenspel.

Met een vierde plaats (1 gewonnen, 3 gelijk en 1 verloren wedstrijd) op het uitstekend georganiseerde toernooi, hebben de dames een prima resultaat behaald en bovendien zeer sportief gespeeld want zij wonnen de Fairplay cup welke uit de handen van burgemeester Jonker aan Lyanca werd overhandigd. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.