Verdacht van plegen vernielingen

18 mei 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag 16 mei op zondag 17 mei drie jongens van 19 en 21 (2) uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden. Ze worden verdacht van vernieling van een brievenbus en twee ruiten van een supermarkt aan het Louwersplein. De vernielingen werden gezien door een getuige die de politie inschakelde. De knapen werden na verhoor zondagmorgen weer in vrijheid gesteld. De zaak wordt verder onderzocht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.