Gevallen

08 juni 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 21-jarige man uit Heerjansdam is gewond geraakt na een val. Hij reed op vrijdagavond 5 juni 2009 op zijn crossmotor op een helling bij de Onderdijkse Rijweg in Hendrik-Ido-Ambacht. Het slachtoffer viel en lag midden op de helling. De man klaagde over pijn aan zijn rug en was misselijk. Een ambulance bracht het slachtoffer voor verdere behandeling en onderzoek naar het ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.