Drenkeling teruggevonden in winkelcentrum

15 juni 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Zaterdagmiddag 13 juni was er even grote paniek toen een man en een vrouw hun 3-jarige dochtertje kwijt waren geraakt aan de Emmasingel. De ouders waren het kind uit het oog verloren bij het verlaten van de auto. Omdat zich langs de singel een water bevindt was de angst groot dat hun 3-jarige dochter in het water was verdwenen. Politie, brandweer, ambulance en traumahelikopter rukten uit om naar het meisje op zoek te gaan. Brandweerlieden besloten niet te wachten tot de komst van duikers en gingen met brandwerende kleding het water in om het meisje te zoeken.

Omdat niet helemaal zeker was dat het kind in het water was gevallen, werd ook in de buurt naar het kind gezocht. Na 20 minuten zoeken liep het incident uiteindelijk met een sisser af. Het meisje werd even verderop in een winkelcentrum teruggevonden, waarna ouders en kind werden herenigd. De hulpdiensten bliezen alle acties af. De brandweerlieden die met brandwerende kleding het water in waren gegaan, zaten zo onder de modder, dat ze nadien met brandslangen schoongespoten moesten worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.