Inschrijving voor Ondernemersprijs Drechtstreek van start

14 augustus 2009
Inschrijving voor Ondernemersprijs Drechtstreek van start

AMBACHT - Houdt u zich bezig met duurzaam ondernemen, of kent u een andere ondernemer die dat doet? Stel hem, haar of uzelf dan kandidaat voor de Ondernemersprijs Drechtstreek 2009! Zowel de winnaar als de runners-up krijgen gratis publiciteit en een bedrijfsfilm. Alle ondernemers die vóór 1 januari 2007 in de regio Drechtstreek een bedrijf gestart zijn of overgenomen hebben, kunnen meedoen.

Voor 2009 luidt het thema duurzaam ondernemen. De deelnemende bedrijven worden beoordeeld op het gebied van visie en strategie, innovatie en creativiteit, marketing/klantrelaties/marktposities, personeel & organisatie, duurzaam ondernemen, financiën, continuïteit en persoonlijke kenmerken.

De deelnamevoorwaarden en aanmeldingsformulieren vindt u op www.kvk.nl/drechtseondernemersprijs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.