Echtpaar Ebrink-van der Wiel 60 jaar getrouwd

19 augustus 2009
Echtpaar Ebrink-van der Wiel 60 jaar getrouwd

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op maandag 17 augustus was het echtpaar Ebrink-van der Wiel 60 jaar getrouwd. Burgemeester Jonker en zijn vrouw bezochten op woensdag 19 augustus het echtpaar aan de Touwbaan namens de gemeente. Dhr. Ebrink werd in 1922 te Schoten geboren en is boekhouder geweest. Zijn vrouw, mevr. van der Wiel, is te Haarlem geboren in 1925.  Momenteel woont het echtpaar al vele jaren in ons dorp in goede gezondheid.  Het echtpaar heeft 4 kinderen, 9 kleinkinderen (en 1 in herinnering) en 2 achterkleinkinderen.

Foto: Jan-Willem Schneider

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.