Kentekenpiraat

20 augustus 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Politiemensen hebben een 37-jarige man uit Ridderkerk aangehouden. De agenten gingen op woensdagavond 19 augustus 2009 naar de Schildmanstraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Volgens een melding was daar een verdachte situatie. Twee mannen hielden zich daar in de buurt op in de omgeving van woningen. De 37-jarige man stapte in een auto en vertrok in de richting van de snelweg. Bij de Koolmees in Ridderkerk controleerden agenten hem. In de kofferbak lag een kentekenplaat met hierop het kenteken van een ander voertuig. De politiemensen namen de 37-jarige mee naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.