Sprekers Break Free Festival bekend

24 augustus 2009
Sprekers Break Free Festival bekend

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De artiesten voor het festival waren al bekend, maar de organisatie mag nu ook de sprekers presenteren. David de Vos, Angelo de Munk en David Lodder zijn de sprekers die op het festival zijn acte de presence zullen geven.

 David de Vos is een jonge, krachtige spreker met een hart voor God. Zijn verlangen is om met zoveel mogelijk mensen het evangelie te delen. Dit doet hij in binnen- en buitenland. Daarnaast verlangt hij er naar om vuur aan te steken in de harten van veel (jonge) mensen. Hij is ook auteur van het boekje "Help! Ik ben geroepen".

David is samen met zijn vrouw de oprichter van Stichting Go and Tell. De stichting is opgericht om handen en voeten te geven aan de roeping die zij van God hebben ontvangen op hun leven.

Al op jonge leeftijd kwamen ze in aanraking met de kracht van God. Beiden gaven ze hun leven aan Jezus op de leeftijd van 9 jaar. Hierna volgde een ontdekkingsreis van vele nieuwe dingen in hun afzonderlijke levens.

Angelo de Munk is een zeer bijzondere spreker. Hij komt uit een ‘Flodder’ gezin, zoals hij dat zelf noemt. Misbruik, verkrachting en geweld waren aan de orde van de dag. Door de ellende heen heeft Angelo God leren kennen. Een held. Van oorsprong een macho, soms brengt hij een schaterlach, soms bloedt je hart en soms brengt hij een traan. Hoe dan ook, hij vertelt een pakkend en boeiend verhaal.

 David Lodder heeft zelf jaren in Hendrik-Ido-Ambacht gewoond en is, na een paar jaar ergens anders te hebben gewoond, weer helemaal terug in Ambacht! Hij spreekt vol passie en liefde over God en Jezus Christus. Dit doet hij op zijn eigen manier en gericht op jongeren. Duidelijk en in klare taal.

 De organisatie is nog druk bezig met verdere invulling van de dag. Er zal in ieder geval meer zal zijn dan alleen muziek. Voor meer info kun je terecht op www.breakfreefestival.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.