Vergeten kleding Speelfabriek en Kinderkamp

24 augustus 2009

HENDRIK IDO AMBACHT - Dit jaar bezochten 2003 kinderen de Speelfabriek in drie weken tijd en afgelopen week kampeerden 42 kinderen naast de speelfabriek. Al deze kinderen genoten van de vele activiteiten die aangeboden werden door stichting Vrij spel. Vele foto’s zijn te bekijken op www.speelfabriek.tk.

Zoals ieder jaar hebben de kinderen ook dit jaar weer veel kleding laten liggen en tijdens de zomerdag op 29 augustus kunnen hun ouders deze kleding ophalen bij de kraam van stichting Vrij Spel. Deze kraam staat zeer waarschijnlijk dichtbij Dock03/De Sporthal. Kleding die niet opgehaald wordt zal aan een goed doel geschonken worden.

 2009 was een vreemd jaar voor stichting Vrij Spel, omdat de eerste week van de zomervakantie relatief rustig was en de overige weken relatief druk. Het totaal aantal kinderen was gelijk aan voorgaande jaren. Dagelijks werd er genoten van 4 nieuwe knutseltechnieken, vele nieuwe spellen op de Playstationcomputers, de buitenspelen en het nieuwe klimrek. Dit klimrek staat in het Baxpark en verwacht wordt dat vele kinderen daar ook buiten de zomervakantie gebruik van zullen gaan maken (zie foto)

 Vanaf nu gaan de medewerkers van stichting Vrij spel alweer hard aan de slag met de voorbereiding van de activiteiten in 2010. Op de site wordt de mogelijkheid geboden lid te worden van de Sponsorloterij, hiermee kunt u specifiek stichting Vrij Spel steunen. Door een terugval van bijna 50% in het aantal sponsoren in 2009, dreigt een prijsverhoging voor de kinderen in 2010. Vrij spel wil dit graag voorkomen en hoopt dat veel bedrijven zich weer aan zullen melden als sponsor van het kindervakantiewerk, beter bekend als De Speelfabriek.

 Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met stichting Vrij Spel via info@stichtingvrijspel.nl of na 18 uur bellen met Michael ameling via 06-54730858.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.