Grote schoonmaak Mol-Containers

26 augustus 2009
Grote schoonmaak Mol-Containers

HENDRIK IDO AMBACHT - De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is gestart met het compleet reinigen van alle MOL-containers. Niet alleen de binnencontainers, ook de inwerpzuil en het voetgangersbordes worden grondig schoongemaakt. Indien nodig wordt ook de betonput leeggezogen. Ambacht telt een kleine 600 MOL-containers. Het bedrijf dat de reiniging uitvoert, verwacht nog enkele weken nog te hebben om ze er allemaal weer blinkend bij te laten staan!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.