Open training BV Fairmount

26 augustus 2009
Open training BV Fairmount

HENDRIK IDO AMBACHT - Basketbalvereniging Fairmount U20/ 22 gaat wederom Rayon spelen. Het U20 team heeft dinsdag 25 augustus a.s. haar open training voor jongens die op het niveau van Rayon 1e klasse willen spelen. Er zijn nog twee plekken en je kunt hiervooor contact opnemen met de trainer I. Esajas, tel. 06-14255509.
 
Het team heeft nog enkele plaatsen omdat enkele spelers vanwege hun leeftijd niet meer in de selectiegroep kunnen blijven. Ook zijn enkele spelers benaderd om Eredivisie te gaan spelen en dat is iets wat de trainers en de vereniging spelers niet willen ontzeggen.
 
BV Fairmount heeft binnen een korte tijd, door de professionele aanpak, vier spelers aan de Eredivisie geleverd en één aan het Nederlands team. Alle teams beschikken over professionele begeleiding en/of worden ondersteund door professionele trainers met Eredivisie licentie. Natuurlijk kunnen de andere teams ook nog leden gebruiken, kom 3x gratis meetrainen! Voor info kijk op www.bvfairmount.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.