Vernieling ruiten

28 augustus 2009
Vernieling ruiten

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 42-jarige man zonder vaste woonplaats is door politieagenten aangehouden wegens vernieling van ruiten. Dit gebeurde op donderdagmiddag 27 augustus 2009 omstreeks 15.30 uur in de Kerkstraat. De man vernielde 6 ruiten van de woning van zijn baas. Hij deed dit omdat hij nog geld van zijn baas tegoed heeft. De man is ingesloten en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.