Tweede kunstgrasveld in Hendrik-ido-Ambacht

28 augustus 2009
Tweede kunstgrasveld in Hendrik-ido-Ambacht

HENDRIK IDO AMBACHT - Hendrik-Ido-Ambacht krijgt een tweede kunstgrasveld in sportpark Schildman. De aannemer is momenteel hard bezig met de aanleg ervan. Het kunstgrasveld komt op het tweede veld van ASWH. De werkzaamheden duren tot medio oktober van dit jaar.

De gemeente maakt van de gelegenheid gebruik om ook gelijk het parkeerterrein ernaast te vergroten. De extra ruimte die hiervoor nodig is, ontstaat door het opschuiven van het kunstgrasveld richting DVS’69 en het verwijderen van het bosplantsoen tussen het veld en het parkeerterrein. Tussen het parkeerterrein en het veld komt een ballenvanger. Deze wordt voorzien van klimop, zodat er een groene wand ontstaat. Het parkeerterrein krijgt in totaal 151 parkeervakken. De asfalteerwerkzaamheden duren tot eind november.
Op de plek van de verwijderde haag langs het fietspad komt een voetpad. Bezoekers van het sportpark hoeven dan niet langer over het fietspad te lopen en kunnen op een veiligere manier de clubs bereiken.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.