Mannen (licht)gewond bij ongeval op bouwplaats

03 september 2009 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT - Twee bouwvakkers, een 48-jarige man uit Asperen en een 52-jarige man uit Waspik, zijn op 3 september gewond geraakt bij een ongeval op een bouwplaats. De twee stonden op de bovenste verdieping van een huis in aanbouw toen ze werden geraakt door een aan een hijskraan hangende dakplaat. Die kwam door de harde wind onverwacht tegen hen aan met verwondingen tot gevolg. Die leken mee te vallen. De man uit Asperen liep onder meer schaafwonden op, de man uit Waspik gekneusde ribben waarvan een mogelijk gebroken is.

De twee waren aanspreekbaar en zijn voor controle naar het ziekenhuis vervoerd, nadat de brandweer hen met een ladderwagen van het huis afhaalde. De arbeidsinspectie is voor onderzoek ingeschakeld, voor de collega's van de slachtoffers is Slachtofferhulp op de bouwplaats gekomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.