Fietster gewond

26 oktober 2009 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 65-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht is gewond geraakt bij een ongeval op vrijdagmiddag 23 oktober bij de Tesselschadestraat in Hendrik-Ido-Ambacht. De vrouw fietste vanuit de richting van de Graaf Willemlaan. Op de Vondelhof fietste een 9-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht in de richting van de Tesselschadestraat de twee elkaar door nog onbekende oorzaak raakten. Hierbij kwam de duim van de 65-jarige vrouw tussen de handrem van de fiets van de jongen. Een ambulance bracht haar voor behandeling naar het ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.