Pleziervaartuig in brand

09 november 2009 door Ad van Herk
Pleziervaartuig in brand

HENDRIK IDO AMBACHT - Voor de vijfde maal in korte tijd is er brand uitgebroken op een terrein aan de Rozand in het Noordpark. Zondag
middag 8 november werd er brand gemeld in een pleziervaartuig welke op wal lag. De brandweer bestreed de brand met diversen stralen waaronder schuim. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Foto's: Gerben van den Boom

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.