Openingswedstrijd op kunstmat AWSH

26 november 2009
Openingswedstrijd op kunstmat AWSH

HENDRIK IDO AMBACHT - Vanavond werd de eerste wedstrijd afgetrapt op de nieuwe kunstgrasmat van ASWH. Deze mat en de spelers moesten niet alleen met elkaar strijden, maar ook het weer was een grillige tegenstander. Regen en wind geselden de grasmat die de spelers geduldig droeg. De wedstrijd werd gefloten door onze burgemeester, dhr. H.H. Jonker.

Tijdens het aanleggen van het kunstgrasveld rook de gemeente de kans om een grondige vernieuwing door te voeren. Het parkeerterrein is uitgebreid met maar liefst 65 parkeerplaatsen en heeft nu een capaciteit van 145 parkeerplaatsen. Op de ruines van de voormalige kantine zal, halverwege dit jaar, een openbare fietsenstalling geplaatst worden. Echter, de rekken zijn vertraagd.

Ook zal het betreden van het park even wennen zijn. De ingang van het parkeerterrein is verwisseld met die van het fietspad. Door deze maatregel is de verkeersveiligheid verbeterd. Het geheel is gecompleteerd met een voetpad dat leidt over de wortels van de haag die DSV '69 sierde.

Door: J.W.Schneider
Foto: Jan-Willem Schneider 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.