Auto door brand verwoest

19 december 2009 door Ad van Herk
Auto door brand verwoest

HENDRIK IDO AMBACHT - Een personenauto is zaterdagmorgen 19 december totaal uitgebrand. Dit gebeurde omstreeks half twaalf op de afrit van de rijksweg A16 ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht. Bij aankomst van de brandweer bleek de auto volledig in brand te staan. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. Een bergingsbedrijf takelde de auto. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Foto: Gerben van den Boom

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.