Aanrijding bij het kruispunt bij de Graaf Willemlaan

28 december 2009 door Ad van Herk
Aanrijding bij het kruispunt bij de Graaf Willemlaan

HENDRIK IDO AMBACHT - Op het kruispunt bij de Graaf Willemlaan heeft zondagmiddag 27 december een aanrijding plaatsgehad tussen twee voertuigen. Een man uit Dordrecht (leeftijd vooralsnog niet bekend) reed over de Van Godewijckstraat en wilde de kruising aldaar rechtdoor oversteken. De man stopte niet voor de stopstreep maar reed de kruising op met als gevolg een aanrijding met een voertuig dat van rechts kwam, bestuurd door een 41-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht. De voertuigen moesten worden getakeld vanwege de schade. De veroorzaker werd naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.