Ongeluk op de rijksweg A16

27 februari 2010 door Ad van Herk
Ongeluk op de rijksweg A16

HENDRIK IDO AMBACHT - Op de rijksweg A16 ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht heeft zaterdagmorgen 27 februari een ongeluk plaatsgevonden tussen drie personenvoertuigen. Omstreeks half twaalf werd de brandweerpost HI-Ambacht van de brandweer Zwijndrechtse Waard verzocht uit te rukken voor een beknelling, echter bij aankomst bleek hiervan geen sprake. De brandweer verrichte enkel hand en spandiensten. De toedracht van het ongeval wordt door de politie onderzocht. Over de toestand van de slachtoffers is op het moment van schrijven niets bekend. Het ongeluk had flinke verkeershinder tot gevolg.

Foto: Gerben van den Boom

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.