Kat in de boom

27 juni 2010 door Ad van Herk
Kat in de boom

HENDRIK IDO AMBACHT - Een kat is zondagavond 27 juni door de brandweer uit zijn positie bevrijdt. Enkele dagen gelegen was kater Karel weggelopen van zijn huis. Een zoektocht in de omgeving leverde niets op tot zondagavond, toen werd hij aangetroffen in een boom aan de Graaf Willemlaan. Met behulp van de ladderwagen van de brandweer Zwijndrechtse Waard werd de kat naar beneden gehaald. Als dank wordt de brandweer binnekort een overheerlijke taart aangeboden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.