ASWH - Heerjansdam eerste competitieduel

09 juli 2010

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH opent de nieuwe competitie in de Hoofdklasse B direct met dé derby. Op 4 september is Heerjansdam namelijk te gast op sportpark Schildman. De mannen van trainer Willem Leushuis kunnen dus aan de bak in de Waaldorpenderby tegen de promovendus. Direct een publiekstrekker in elk geval. Opvallend detail is overigens dat Heerjansdams laatste wedstrijd in de Hoofdklasse tot nu toe ook bij ASWH werd gespeeld. Op de slotdag van het seizoen 2008/09 won ASWH met 3-1.

Programma:
4 september: ASWH - Heerjansdam
11 september: XerxesDZB - ASWH
18 september: ASWH - DTS '35 Ede
25 september: RVVH - ASWH
2 oktober: ASWH - Kozakken Boys
9 oktober: Montfoort - ASWH
16 oktober: Kloetinge - ASWH
30 oktober: ASWH - Zwaluwen
6 november: NSC - ASWH
13 november: ASWH - GVVV
20 november: Rijsoord - ASWH
4 december: ASWH - LRC Leerdam
11 december: Nieuw-Lekkerland - ASWH

WINTERSTOP

22 januari: Heerjansdam - ASWH
29 januari: ASWH - XerxesDZB
5 februari: DTS '35 Ede - ASWH
12 februari: ASWH - RVVH
19 februari: Kozakken Boys - ASWH
12 maart: ASWH - Montfoort
19 maart: ASWH - Kloetinge
26 maart: Zwaluwen - ASWH
9 april: ASWH - NSC
16 april: GVVV - ASWH
23 april: ASWH - Rijsoord
7 mei: LRC Leerdam - ASWH
14 mei: ASWH - Nieuw-Lekkerland

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.