Man gewond bij woning brand

26 augustus 2010 door Ad van Herk

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 60-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is op 26 augustus gewond geraakt bij een brand in zijn woning aan de Soeteliefskamp. De brand ontstond in een kamer op de eerste verdieping waar een computer stond, en is mogelijk het gevolg van kortsluiting. De man probeerde de brand nog zelf te blussen en ademde daarbij rook in. Ook raakte hij gewond in zijn gezicht. Een ambulance heeft hem naar het ziekenhuis gebracht. Zijn verwondingen bleken uiteindelijk mee te vallen. De brandweer had de brand die met forse rookontwikkeling gepaard ging, snel onder controle.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.