ASWH en Leushuis per direct uit elkaar

14 december 2010

HENDRIK IDO AMBACHT - Op maandag 13 december 2010 heeft het bestuur van ASWH trainer Willem Leushuis te kennen gegeven de samenwerking per direct te beëindigen. Tegenvallende resultaten van het 1e elftal liggen hieraan ten grondslag.
Leushuis was vanaf het seizoen 2008/2009 in dienst van ASWH. De zeer ervaren trainer kreeg als opdracht ASWH naar de topklasse te loodsen. ASWH haalde die topklasse niet en ook dit seizoen vallen de resultaten tegen. De doelstelling voor dit seizoen was bij de top drie te eindigen. Uitzicht op het kampioenschap is vrijwel verkeken en de vraag is of de top drie nog wel haalbaar is gezien de stand op dit moment.

De trainer van het 2e elftal Fop Gouman, die in het bezit is van het trainersdiploma TC 1, neemt tot aan het einde van het seizoen de taken van Willem Leushuis over.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.