Ron Timmers nieuwe trainer ASWH

18 december 2010

HENDRIK IDO AMBACHT - Het bestuur van ASWH maakt bekend dat Ron Timmers, de huidige trainer van hoofdklasser Zwaluwen, met ingang van het nieuwe seizoen de overstap maakt naar ASWH. Bijzonder is dat de nieuwe trainer in Heer Oudelands Ambacht woont en met ASWH behoorlijk bekend is. In zijn schaarse vrije tijd werd hij de afgelopen jaren regelmatig langs de lijn gesignaleerd.Na zijn actieve carrière als voetballer, hij was actief als voetballer bij SVW, FC Dordrecht en Sparta, ging Timmers aan de slag als hoofdtrainer en werkte sinds 2000 achtereenvolgens bij Sliedrecht, SVW, Leonidas (zo), Groote Lindt, Rijsoord, Nieuwerkerk en op dit moment dus bij hoofdklasser Zwaluwen uit Vlaardingen. Vooral bij Rijsoord en Nieuwerkerk was Timmers succesvol door het behalen van diverse periodetitels.Pikant is wel dat dit seizoen Zwaluwen en ASWH in de hoofdklasse B tegenstanders zijn. De eerste ontmoeting eindigde in Ambacht in een 0-2 overwinning voor de Vlaardingers.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.