Volkswagen Golf gestolen in de Beemd

24 februari 2011

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Uit de Beemd is een grijze Volkswagen Golf gestolen. Een getuige schrok op donderdag 24 februari 2011 rond 03.20 uur wakker van het alarm dat afging bij de auto. De getuige zag nog dat de Volkswagen door het gazon wegreed in de richting van Laan van Welhorst.

Agenten gingen direct op onderzoek uit. De auto vonden ze niet. Wel zagen ze bij op de Stationsweg in Zwijndrecht twee personen lopen. Een van de twee, een 20-jarige man zonder bekende woonplaats, had geen legitimatiebewijs bij zich. De agenten hielden deze man aan. Er kwam bij zijn insluiting een glasstukje uit zijn schoen. De politie onderzoekt of de 20-jarige de autodief was.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.