Pelikaan wint voetbalschool toernooi IFC

09 mei 2011 door Ad van Herk
Pelikaan wint voetbalschool toernooi IFC

HENDRIK IDO AMBACHT -  De jeugdafdeling van voetbalvereniging IFC presenteerde zaterdag haar voetbalschool met het jaarlijkse Trias voetbalschooltoernooi dat al weer voor de dertiende keer op Sportpark Schildman werd gehouden.

Onder de aanmoedigingen van ouders en met name opa’s en oma’s werd er heftig gestreden om de overwinningspunten.

Het was uiteindelijk het Zwijndrechtse Pelikaan dat de eerste plaats voor zich opeiste door in de finale Sliedrecht te verslaan. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel waarna de strafschoppen door Pelikaan net iets beter werden genomen.

De verdere uitslag was 3e VVGZ, 4e sc Emma, 5e IFC 2, 6e Rijsoord, 7e IFC 1, 8e Groote Lindt.

De wedstrijden werden uitstekend geleid door de jeugdige scheidsrechters uit de eigen IFC-opleiding.

De prijsuitreiking door burgemeester Herman Jonker had een speciaal tintje. Voorafgaande aan de uitreiking liet de heer Jonker, een verwoed amateur goochelaar, verschillende leuke goocheltrucs ziens die zowel bij de jeugdige kijkers als ook bij de ouderen in de smaak vielen.

Het was al met al een druk bezochte toernooi dat onder uitstekende weersomstandigheden plaats vond rond hoofdveld van dé club uit Ambacht, IFC.

De volgende activiteit waaraan de spelers uit de voetbalschool zullen deelnemen, is de open dag die a.s. zaterdag 14 mei wordt gehouden. Word je op deze dag lid van IFC, dan ontvang je gratis een mooie IFC voetbaltas. Inschrijven kan via de web-site: www.ifc-ambacht.nl waarop ook het volledige programma van die dag staat vermeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.