Vrijdag (na hemelvaart) E en F toernooi bij IFC

30 mei 2011 door Ad van Herk
Vrijdag (na hemelvaart) E en F toernooi bij IFC

HENDRIK IDO AMBACHT - De vrijdag na Hemelvaartsdag, wanneer de kinderen een vrije schooldag hebben, wordt er bij IFC een groot E en F pupillentoernooi gehouden.
In de ochtenduren, aanvang 10.00 uur komen de F pupillen aan bod en vanaf circa één uur is het de beurt aan de E-tjes.
Deelnemende verenigingen zijn de Alblas, Pelikaan, Rijsoord, Dubbeldam, OMC en DFC. Van IFC zelf spelen de F teams 5 tot en met 10 en van de E 4 tot en met E 7. Er wordt gespeeld op 6 veldjes met de prijsuitreiking respectievelijk om12.15 uur en 15.15 uur.
Alle wedstrijden staan onder leiding van scheidsrechters uit de eigen opleiding van IFC.
Een toernooi organiseren is niet zo’n lastig karwei, het vinden van verenigingen is soms wat moeilijker. Dat is door een leuk programma prima gelukt. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Conform Makelaars uit Rotterdam, Anita Woudenberg Fotografie, World Wide Portable Machining, gebr. Jansen voor bloemen op de markt en Jumbo Van Daalhuizen. Tip: bezoek dit gezellige toernooi en geniet daarnaast van een drankje en een heerlijk sateetje of broodje hamburger van de bbq!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.