Voortgang procedure nieuwe burgemeester voor Hendrik-Ido-Ambacht

02 juni 2011

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 30 juni wordt tijdens de raadsvergadering de profielschets voor de werving van een nieuwe burgemeester voor Hendrik-Ido-Ambacht behandeld. In diezelfde vergadering staan ook de Verordening op de vertrouwenscommissie en de samenstelling van deze vertrouwenscommissie op de agenda.

De vertrouwenscommissie heeft de taak om de kandidaten voor de functie van Burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht te beoordelen en een aanbeveling van twee kandidaten aan de raad uit brengen. 
De commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, de heer J. Franssen, is bij de raadsvergadering aanwezig en zal de verdere procedure uiteenzetten.

Na het officiële verzoek tot ontslag van burgemeester Herman Jonker en het bij Koninlijk Besluit verlenen van eervol ontslag per 1 december 2011 met dank voor de bewezen diensten, is dit de volgende stap in de procedure om te komen tot de benoeming van een nieuwe burgemeester.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.