Pinkstertoernooi IFC

06 juni 2011 door Ad van Herk
Pinkstertoernooi IFC

HENDRIK IDO AMBACHT - Komend Pinksterweekeinde, zaterdag en maandag is het weer feest bij IFC. Na een succesvol voetbalschooltoernooi, een spetterend Hemelvaartsdagtoernooi met op donderdag en zaterdag de damesafdeling en op vrijdag de E en F teams, is het nu de beurt aan het “De Heer Groep” Pinkstertoernooi  bij IFC. Dit succesvolle regiotoernooi vindt al weer voor de zesde keer plaats en elk jaar weer is het een groot festijn.

Ditmaal zal er op zaterdag gevoetbald worden in de D-categorie. Naast onze eigen D1 en D2, zijn op bezoek: ASWH, De Alblas, Groote Lindt, Pelikaan, Rijsoord en RVVH. Het toernooi start om 09:30 uur, verder is er op deze dag een boeiend mini-toernooi op ons centrale pannaveld.
Op maandag wordt om 09:00 uur gestart met een E-toernooi, met daarbij eenzelfde afvaardiging als hierboven, aangevuld met E-pupillen uit Alblasserdam en Barendrecht. Na de middag om 13:30 uur komen de kleine grote mannen op het veld voor het F toernooi. Alblasserdam, Pelikaan en Barendrecht blijven nu thuis, hiervoor in de plaats komen Hardinxveld en Spijkenisse het deelnemersveld versterken. Kortom, voldoende reden om een leuk potje voetbal te komen bekijken.

Naast al het competitiegeweld, zal er voldoende vertier zijn om even iets anders te doen. Zoals bekend, worden bij IFC kosten noch moeite gespaard om er een gezellig en feestelijk geheel van te maken.

Kom gerust langs, u bent allen welkom, bij de club waar plezier en prestatie hand in hand gaan!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.