Tafeltennisvereniging Serve ‘71 zoekt nieuwe leden

07 augustus 2011 door Ad van Herk
Tafeltennisvereniging Serve ‘71 zoekt nieuwe leden

HENDRIK IDO AMBACHT - Vanaf 15 augustus kan het weer: ontspanning door inspanning. Tafeltennis is de ideale sport om je te vermaken én om je hersenen en lichaam in topconditie te brengen. Terwijl je geniet van het spel, ontwikkel je je hand-oogcoördinatie, je tactisch inzicht, je concentratievermogen en je reactiesnelheid.

Iedereen is welkom. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Het is voor mensen die net beginnen met tafeltennis, maar ook voor spelers die verder willen komen in deze sport. Bij deze tafeltennisvereniging kun je zowel recreatief tafeltennissen als in competitieverband spelen.

Lijkt het je leuk een gratis tafeltennisles mee te maken? Kom dan langs in de gymzaal aan Bekestein 52. De speeltijden zijn:
- op woensdag:
18.30-19.45 uur: training voor de jongste jeugd en voor beginners onder begeleiding van onze trainer;
20.00-23.00 uur: gelegenheid tot vrij spelen voor volwassenen en competitiewedstrijden voor senioren.
- op donderdag:
18.45-20.00 uur: training voor de gevorderde jeugd onder begeleiding van onze trainer;
20.15-21.30 uur: training voor volwassenen en voor jeugd- en seniorenselectie, zowel recreatief als competitief onder begeleiding van een trainer.

Wil je meer weten? Surf dan naar www.serve71.nl, of neem telefonisch contact op met Jan-Willem Benschop, telefoonnummer 06 – 3078 1117.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.